3 belki 4 yıl önce Ankara'ya gitmek üzere tren istasyonuna gitim ve treni beklemeye basladım.
Tren ben geldikten 30 dkk sonra geldi trene bindim yerime otudum biletimi kontrol ettirdim ve yola çıktık.Eskişehir de mola verdigimizde saat gece yarısını geçmişti. Hava nemli idi bu yüzden dışarı çıkayım dedim ortalıkta çok ışık yokta sadece bekçi kulubesinin önundeki buyuk voltajlı bir lambadan baska....
Tuvalete gidiline tek yol vardı bu yol bir koridoru andırıyordu size bir tarafı erkek bir tarafı ise kızlar tuvaleti idi.
Tuvalet Koridorunun oradan sesler geliyordu küçük bir çocugun Aglaması mı Gülmesi mi Anlamadım fakat endişelenmemiştim cocugun sesinin ileriden bir yerden yankı yapacagını dusunuyordum taki çocugun gölgesini tuvalet koridorunda göresiye kadar korkmamıştım çünkü aklıma korkulacak bir sey gelmiyordu.
Cocuk 4-5 yaslarında olmalı diye dusundum çünkü boyu en fazla 1 metre idi .. Koridorda ilerledim ama çocugu bulamadım işte asıl o zaman bir endişe sardı içimi dışarı kendimi zor attım arkama baktıgımdda çocugun gölgesi hala ordaydı etrafıma iyi baktım çocuk baska bir yerdemiydi acaba ama yok cocuk içerde olmalıydı gölgenin yanına yaklaşır yaklaşmaz cocugun gölgesi kayboldu ve bir ses duydum "" wuuh wuuhh "" tren kalkıyordu kosarak trene bindim yoluma devam ettim ve bu konu hakkında çok konusmadım...