KankyForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KankyLerin Bulusma Noktası

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
king Sitemize Yönetici Alımları Vardır ! Ayrıca Üye Olan Herkeze 100 Altın Hediye, Sitemiz Copyright (©️)'lidir Hiçbir Şey Çalınamaz veya İzinsiz Alınamaz, Anlayışınız İçin Teşekkürlerking

Canlı Yayında Gerçek Haber..

YazarMesaj
MaceMan
ÇayLak Üye
Canlı Yayında Gerçek Haber.. 1310
MaceMan

<b>Uyarı</b> Uyarı : Canlı Yayında Gerçek Haber.. Warn110
Canlı Yayında Gerçek Haber.. Wfod7dlpq8copy
Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 372
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 29/08/09
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 122
Başarı Seviyesi : 1.Seviye
Canlı Yayında Gerçek Haber.. Wfod7dlpq8

Cüzdan
Altın Altın: 4490
Gold Bar Gold Bar: 1
Canlı Yayında Gerçek Haber.. Empty
MesajKonu: Canlı Yayında Gerçek Haber..   Canlı Yayında Gerçek Haber.. Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 10:50 am

Trabzon'da yerel Akça Televizyonu'nda haftada bir yayınlanan ‘‘Müzik Ziyafeti' programını hazırlayan mahalli sanatçı İsa İlhan, geçen haftaki programında Temel fıkralarını aratmayan bir sürprizle karşılaştı. Her programında olduğu gibi izleyici istekleri almaya başlayan İlhan, canlı telefon bağlantıları yapmaya başladı. Bir kaç telefondan sonra bir bağlantı daha yapan ve türkü isteği almayı bekleyen İlhan, ‘‘İsa abi, ben sizin mahalledeki tüpçü Rıfat. İstediğin tüpü eve götürdük fakat patron, ‘veresiye olmaz, parasını alın' dedi. Şimdi dükkándayız. Televizyonda seni görünce bunu söylemek için aradım’’ sözlerini duyunca şoke oldu. Neye uğradığını şaşıran İsa İlhan programa beş dakika reklam arası verdi.

hurriyetim.com
http:// kankyforum.yetkinforum.com

Canlı Yayında Gerçek Haber..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Şövalyelere Haber Salın
» Gerçekten Gerçek
» Geröekten Gerçek Bir Şeytan Anlatışı...